Ingredience:
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
-
Tento velmi oblíbený recept na kynuté těsto, který jsem měla na svém starém blogu a o který bych nerada přišla, dávám v plen znovu. Ne kvůl...
-
Před časem jsem slíbila, že až naložím první křepelčí vajíčka, tak se pochlubím. Dostala jsem se k tomu až dnes a tak je tu i chlubení. Re...
-
Včera jsem se rozhodla pro malý experiment. Možná jste také viděli v TV reportáž z pražské cukrárny, kde mladá Slovenka peče koláče podle r...
Ananasový moučník
Výborný moučník na který jsem narazila na internetu a zařazuji mezi své oblíbené. Podotýkám s mými malými úpravami. Ingredience: 2 hrnky po...
Já našla na chatě asi pět modráků, začínali teprve růst. Půl koše smrkových hřibů a půl koše směsi babek, hnědáčků, kozáků a jeden křemenáč....ale te´d v týdnu kdo tam vyrazí, tak si myslím bude sakra žně!
OdpovědětVymazatJitko,vzala jsem to dnes od kadeřnice přes obchod a koupila žampióny. Omáčka byla skvělá ,jen ji dělám trochu jinak.
OdpovědětVymazatJituš, děláš mně chutě. Ale ještě jsem se do lesa nedostala a tak moc bych chtěla. Snad to o víkendu vyjde a také něco na omáčku najdeme.
OdpovědětVymazatJako malá jsem s rodiči jezdila do Křenůvek za jejich známým. Každou neděli. Většinou se grilovalo kuře. Chodili jsme do lesa a když rostly, byla odpoledne houbová omáčka...
OdpovědětVymazat