sobota 1. října 2022

A co já ve volných chvílích...

Když mám volnou chvilku  a taky musím mít náladu, tak beru do rukou háček a přízi a trochu poškádlím svoji trpělivost, kreativitu a ruce, které už nejsou tak šikovné jako dřív. Zatím se na výsledek dá jakštakš dívat. Toto je příprava na setkání v Kojetíně, pokud nějaké bude a částečně už začínám připravovat vánoční ozdoby. Chtěla bych uháčkovat nějaké soupravičky na stromky pro naši omladinu, aby tady po mně něco zbylo. Jestli si to dají na stromeček  nevím, možná je to přežitek, ale kdo ví?


Toto je prostírání ke kávě nebo čaji pro šest osob.



Béžová dečka jen tak, třeba pod vázu. 


Vánoční ozdoby na stromeček.


I tato dečka je jen tak, na parádu. 




 

5 komentářů:

  1. Už jsem háček nedržela v ruce hodně dlouho. Naposledy jsem háčkovala pro vnučku hračky když byla mimčo.... a fufíka. Takový ten muchlací, na spaní. S tím spí pořád, už s ní byl v Chorvatsku, Egyptě, Tunisu, neodloučí se od něj ani na jeden den.... procestoval toho víc jak autorka ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Jitko, pěkné háčkování. Obdivuju, co všechno stačíš! Já se snažím udržet v cajku zahradu, ale nějak pořád prohrávám. Možná, že se na ruční práce vrhnu zase o dlouhých zimních večerech. :-))) Měj se fajn! Hela *

    OdpovědětVymazat

Milí hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tomto případě zanechte i svůj podpis, abych věděla, kdo byl na návštěvě.

Přívěsky

 Blíží se závody , na které připravuji přívěsky pro malé závodníky.