neděle 5. května 2024

Změna v tvorbě

 Protože mám čerstvě zoperované oči, tak háčkování zatím není to, co by se dělalo nejlépe. A proto, že neumím jen tak lelkovat, využila jsem jednu plechovou krabičku od buráků, kousek špagátu a krajky a vyšel z toho malý košíček. Nevím sice k čemu bude sloužit ale do Vánoc je času dost a na něco přijdu. Rozhodně je to takový první počin a jak oči budou opět ve formě, vrhnu se na háčkování vánočních ozdob.  





4 komentáře:

  1. Dobrý den, Jitko,
    košíček je moooc pěkný a háčkování neuteče.Taky jsem uháčkovala podle Vašeho návodu kulatou dečku - zdobí dceřin stolek v obýváku. Přeji brzské uzdravení,hezké dny a hodně další tvořivosti.Zdraví Vás Věra z Litoměřicka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den Věrko, jsem ráda, že jste s dečkou u dcery uspěla. Mladí to dnes moc nechtějí. Jednou se jim to zase začne líbit a to my už tady nebudeme abychom jim předaly zkušenosti. Ale to je život. Přeji krásné dny.

      Vymazat
  2. Jituš, ty těm svým ručičkám nedáš pokoj! Košíček je pěkný a určitě najde uplatnění. Přeji ti, ať oči dobře slouží.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. heli mám to tak nastavené. S těmi zády jsem ráda, že mám takového koníčka. Jinak bych se ukousala nudou. Oči zatím dobrý, uvidím jak se to bude dál vyvíjet. Měj se hezky.

      Vymazat

Milí hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tomto případě zanechte i svůj podpis, abych věděla, kdo byl na návštěvě.

Změna v tvorbě

 Protože mám čerstvě zoperované oči, tak háčkování zatím není to, co by se dělalo nejlépe. A proto, že neumím jen tak lelkovat, využila jsem...