středa 26. června 2019

Palačinky na slano a zahrádka

Dnes jsem vařila jen pro sebe a tak jsem to chtěla mít rychle za sebou. Udělala jsem si palačinky na slano. Těsto na palačinky psát nebudu . Jistě máte každá svůj osvědčený recept. Jen si udělějte palačinky tenké.

Do každé palačinky zabalte na hrubém struhadle nastrouhaný aidam a nivu. Není to podmínka. Můžete si nastrouhat jakýkoliv oblíbený sýr. Na pánvičce si orestujte polovinu pórku, který rozkrojíte podél na půl a potom nakrájíte na proužky. Orestovaný pórek přidáme k sýrům a palačinku přehneme. Palačinku nakonec posypeme druhou polovinou pórku a strouhaným parmezánem. Je to dobrota a zasytí. Myslím, že by to byla dobrota, kdyby se palačinky zaměnily za bramborákové těsto. To už by ale byla kalorická bomba.
A teď ta zahrádka.
Rozkvetl první květ ismenu a fialový klematis má nasazených tolik květů, co ještě nikdy neměl. Dnes nebylo dobré světlo na focení, tak ho vyfotím znovu, až to bude příhodnější a taky rozkvetou ta nasazená poupata.Dnes do zahrady svítilo prudké slunce. Na obloze nebyl jediný mráček.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Milí hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tomto případě zanechte i svůj podpis, abych věděla, kdo byl na návštěvě.

Přívěsky

 Blíží se závody , na které připravuji přívěsky pro malé závodníky.