středa 22. září 2021

Smutný den...

 Dnešní den se stal černým. Odešel náš parťák a mazlíček Sára. Její nemocné srdíčko vypovědělo službu ve dvě hodiny odpoledne, krátce po návratu z veteriny. Netrápila se dlouho, odešla v klidu na místečku, které měla ráda a kde vždycky našla dvě spřízněné duše. Byla jsem s ní až do úplného konce, takže věděla, že na to není sama. Bude nám moc chybět, ale už ji nejspíš žádný jiný pejsek nenahradí. Jsme staří a to poslední loučení je strašný. Budeme na ni s láskou vzpomínat stejně, jako vzpomínáme na Yorgu. Pochovali jsme ji na zahradě a tak bude stále s námi. Sáro, děkujeme za deset krásných let, které jsi nám zpestřila svojí přítomností. Bylo nám s tebou dobře.







Spi sladce zlatíčko....

16 komentářů:

  1. Jitko, je to moc smutné psaní, odešla s létem... Pamatuji si ještě na Yorgu a pak přišlo štěně Sára a už je to 10 let? Myslím, že Sára splnila svůj pejsčí úkol - obohatila váš život a jistě vám připravila spoustu chvil, které by jinak nebyly. A naopak - u vás se určitě měla dobře. Vzpomínejte.

    OdpovědětVymazat
  2. Jitu, je mi to moc líto. Držte se. Zůstanou vám na Sáru krásné vzpomínky.

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle loučení je vždycky smutné. Naše Týna odešla před sedmi lety a už jsem taky žádného dalšího psa nechtěla. Sára bude stejně jako Yorga ve vašich srdcích už navždycky.

    OdpovědětVymazat
  4. Jituš, to je mi moc líto, vím jak to bolí. Nám loni odešel milovaný labrador Denny,moc s tebou cítím.Věrka S.

    OdpovědětVymazat
  5. Jituško, je mi to moc líto a cítím s Vámi. Alena

    OdpovědětVymazat
  6. Jituš, také si ještě pamatuji Jorgu. Zdá se mi to jako včera, když k vám přišla Sára. Je to moc smutné, i my jsme to loučení zažili. Pejsci jsou, jako členové rodiny.

    OdpovědětVymazat
  7. Je to smutné.Před pár dny jsme se zastavili s vnukem u hrobečku Bobeška.Oba jsme byli udiveni,že to zlatíčko zemřelo už před 4 lety. Pořád je tady s námi.
    Věřím,že to moc bolí,jsou jako členové naší rodiny...

    OdpovědětVymazat
  8. Je to vždy smutné, když nás opustí psí kamarád, já to znám. Samozřejmě pamatuji Yorgu, jen mě nenapadlo, že to už je 10 let. Jsou to členové rodiny, je to smutné loučení.

    OdpovědětVymazat
  9. Jitko, až dnes jsem objevila Tvůj blog, bohužel s touto smutnou zprávou. Je mi to moc líto. Také máme fenku bígla, je jí už 8 a nedokáži si představit, až to jednou přijde. Sára byla krásná psí slečna, teda už dáma. Opatrujte se, věřím, že to nebude lehké a že tu dlouho bude stále s vámi. D.

    OdpovědětVymazat
  10. Taky jsme teď měli velikou starost o fenu Báru u syna. Je to už starší pes. Byla operovaná a zdá se, že to dala docela dobře. Takže nějaký čas ještě bude na tomto světě pobíhat.
    Je mi líto vaší Sáry.
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  11. je mi to moc moc líto každé zvířecí stvoření které odejde je moc smutné o to víc když je to psí mazlíček

    OdpovědětVymazat
  12. Je mi to líto a moc. SÁRA TAM NA TĚCH FOTKÁCH JE MOC ROZTOMILÁ.

    OdpovědětVymazat
  13. Sára bola krásny psík, snáď jej bude dobre v psiom nebíčku :-)

    OdpovědětVymazat

Milí hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tomto případě zanechte i svůj podpis, abych věděla, kdo byl na návštěvě.

Veselé Velikonoce

 Všem mým příznivcům přeji veselé Velikonoce a krásné jaro prožité na zahrádkách, v přírodě a hlavně v poklidu.