pondělí 17. října 2022

Příprava na setkání Ženského klubu

Na nějaký velký projekt se zatím necítím. Jsem ráda, že mám v pořádku karpální tunel a nerada bych si ho zase  pochroumala.

Takže dělám jen malé věci, při kterých můžu střídat haklování s odpočinkem.Uháčkovala jsme pár vánočních ozdob, které vezmu na setkání s podobně potrefenými ženami, které stejně jako já propadly ručním pracím. Dvakrát do roka se setkáváme v restauraci U Tondy v Kojetíně, kde pořádáme prodejní výstavu. Touto dobou je zaměřena na Vánoce a na jaře na Velikonoce. Kdo to nemáte do Kojetína daleko, přijďte se podívat. Začínáme 19.11. v 11 hodin a končíme kolem 17 hodiny. Můžete si udělat pěkný výlet a v restauraci se moc dobře vaří. Nás potěší každá návštěva.







9 komentářů:

  1. Ať se vám setkání vydaří!!! Hela*

    OdpovědětVymazat
  2. Jitu já taky přeji,aby se setkání podařilo a Květuš zavolám,aby mě poslala fotečkový pozdrav všech zúčastněných-Moc všechny pozdravuji. Tebe zdravím z mlhavého Mostu.pa

    OdpovědětVymazat
  3. Taky přeji ať se vám setkání vydaří. Já už neháčkuji, občas ušiju andílka a jinak dělím čas mezi zaměstnání a zahradu. Jo holt léta přibývají a všechno mi nějak trvá déle a déle. Přeji pohodový podzim Vlasta kudy-kam

    OdpovědětVymazat
  4. Jituš, já už háčkuji jen sousedce ozdoby na stromeček, a tak doma nemám, kromě toho, co jsem už před léty představila na stránkách klubu nic. Přeji krásné setkání, jinak bydlím na druhém konci republiky, takže to mám k vám daleko. Hezké podzimní dny. Zdenka

    OdpovědětVymazat
  5. Stále něco háčkuji. Několik roků jsem se účastnila akce Šikovné ruce pro hospic aneb lidé lidem, ale pořádání prodejní výstavy vzalo tak nějak za své, takže obdarovávám svými výrobky kamarádky.
    Tak ať se vám setkání vydaří, jsou to prostě fajn akce.
    Měj se hezky!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  6. Jituš , na setkání se samozřejmě nedostanu, prohlédnu si pak alespoň fotky vašich výrobků. Já teď háčkovala kabelky a vesty na přání .
    Teď musím udělat pár koulí a vzpomněla jsem si na ty tvoje s balonkem uvnitř .
    Návrhy mám , ale když propíchnu balonek a vyndám , “ zešišatí” 🤔
    Mám pocit že jdi měla nějaký trik? Máš je tak pěkně kulaté !
    Zatím zdravím a jestli můžeš poraď 🤗 Růžena z Itálie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Trik je jen v tom škrobení. Musíš použít silný škrob. Nevím jaké máš u vás možnosti. Tady se prodává Alba efekt je to tekutý škrob a na koule ho téměř neředím. Nechám uschnout a pak balonek vypustím a když to nejde tak propíchnu. Taky jsem zaznamenala, že nějaká paní "škrobí" vodním sklem. A to už je pak navždy. Jen nevím jak se ji daří vyndat balonek.

      Vymazat
    2. Dík za odpověď , já používám tekuté lepidlo skoro neředěné, ale joule jsem s ním ještě nedělala , možná to bude ono. Zdejší škrob se moc neosvědčil.
      Při vyndávání balonek šel špatně ven a koule se bortila. Zkusím přitvrdit 😉
      Zdravím Růžena

      Vymazat
    3. Kdybys neuspěla, je ještě jedna varianta. Silný cukerný roztok.

      Vymazat

Milí hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tomto případě zanechte i svůj podpis, abych věděla, kdo byl na návštěvě.

Veselé Velikonoce

 Všem mým příznivcům přeji veselé Velikonoce a krásné jaro prožité na zahrádkách, v přírodě a hlavně v poklidu.