pátek 9. prosince 2011

Předvánoční soutěž



Dlouho, ale opravdu hodně dlouho se na mém blogu nesoutěžilo a vím, že jste zde soutěžili rádi. Naposled se soutěžilo na jaře roku 2010. Proto jsem se k tomuto tématu vrátila a vyhlašuji soutěž o nejlepší recept na vánoční cukroví. Na můj e-mail yorga@seznam.cz zasílejte recepty, které se ve vaší rodině tradují a jsou neoblíbenější. Vhodné by bylo poslat i fotografii. Protože už jistě ve všech domácnostech voní vanilka, nebude to pro vás problém. Uzávěrka přihlášek je 20.12. a 21.12. bude zveřejněn přehled receptů v pořadí v jakém přicházely na mail. Hlasováním v komentářích vyberete nejlepší recept a ten bude odměněn cenou. Tak pečte, foťte a posílejte recepty.Obrázky neupravujte udělám to sama.
A takhle nějak by to mělo vypadat:

Rafaelo nepečené
Ingredience
200g moučkového cukru, 200g sušeného mléka, 250g másla, 1dcl teplé vody, 150g strouhaného kokosu, 4 velké dortové oplatky (neplněné), loupané mandle.
Postup
Oplatky rozdrtíme, přidáme cukr, sušené mléko, teplou vodu, máslo a vše dobře promícháme. Necháme v ledničce vychladit. Touto hmotou obalujeme jednotlivé mandle a tvoříme kuličky, které obalujeme v kokosu. Můžeme obalovat ve strouhané čokoládě nebo v mletých oříšcích. Hotové kuličky vkládáme do papírových košíčků.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Milí hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tomto případě zanechte i svůj podpis, abych věděla, kdo byl na návštěvě.

Přívěsky

 Blíží se závody , na které připravuji přívěsky pro malé závodníky.