čtvrtek 9. ledna 2020

Nový začátek roku s čipem

Začal nový rok a u mně je rozjezd pomalý. Počasí je všelijaké a to se taky odráží na mé fyzické kondici. Klouby, záda řvou a já, jako celek nemám do ničeho chuť. Včera manžel odstrojil stromek a já se poflakovala. Jediné, co jsme vyřešili společně bylo očkování Sáry proti vzteklině a také očipování. To čipování bychom ani nepotřebovali, ale zákon je zákon. Jen mě štve, že je zase nedotažený. Než to nařídili jako povinnost, měli zajistit centrální registr. Zatím jsme zaregistrovaní v nějakém registru veterinářů. Nevím, jak tento zákon zamezí nelegálním množírnám pokračovat ve své činnosti. Nicméně my jsme liteře zákona vyhověli a Sára to nesla s grácií. Ani nemukla.

O víkendu jsme měli návštěvu našich dětí a Sára si to užívala. Arinka je pejsek naší vnučky.Je vycepovaná, poslouchá na slovo, ale to je naší Sáře fuk. Ona je svá, je rozmazlená a dělá si co chce. My už to nebudeme měnit. Ono to ani z mého pohledu nejde i když vnučka říká, že by ji převychovala. A tady je pár fotek z procházky.


A toto je Tim, pejsek našich mladých.

Procházka nás unavila.

Dnes už Sára běhá jako dřív, ale měli jsme o ni starost. Na začátku prosince si zlomila prst na levé přední nožce a na veterině ji nožku zafixovali. Nevíme co dělala. Jestli když hrabala myš, nebo si nožku někde zaklínila a pak násilím vytrhla, přišla už kulhající ze zahrady. Chodila po třech , ale moc ji to nebavilo, tak se trochu povalovala. Teď je v pořádku a lítá zase jako šus.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Milí hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tomto případě zanechte i svůj podpis, abych věděla, kdo byl na návštěvě.

Přívěsky

 Blíží se závody , na které připravuji přívěsky pro malé závodníky.