sobota 5. prosince 2020

Přání

 Dnešním dnem nastalo velké rozčarování. Na upozornění Janky jsem prošla svůj blog a konstatovala jsem, že všechny obrázky zveřejněné před rokem 2016 zmizely. Z blogu, zůstalo jen torzo a tím postrádá své kouzlo. Všechny ruční práce, které jsem tady zvěřejňovala jsou nenávratně ztracené. Je to nemilé adventní překvapení. To, že jsem potrefená covidem mně vzalo hodně nálady, ale tohle mě dorazilo. Jediné, co jsem schopná teď udělat je, popřát vám krásný zbytek adventu, krásné Vánoce a jestli se na blog ještě někdy vrátím, je zatím ve hvězdách....




20 komentářů:

  1. Jituško, rychle se uzdrav a určitě se VRAŤ!!!
    Jsou to syčáci, tolik práce a oni to smažou. Asi Tě nepotěším, ale prošla jsem si Tvojí zahradu a tam mi zmizely obrázky starší než letošní červenec. :-((((( Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Jitu, hlavně ať jsi brzy v pořádku, držím pěsti.
    S těmi fotografiemi jsem na tom stejně a je nás hodně. Ale blog nevzdám a prosím, nevzdávej ho ani Ty. Přeji klidný víkend.

    OdpovědětVymazat
  3. Jity, hlavní je zdraví, takže se drž.
    To, že zmizí obrázky se dalo čekat, jen nebylo jasné, kdy k tomu dojde definitivně. Nevím, jak je máš zazálohované, ale i kdybys neměla, tak šance na obnovení tu pořád je, ale je s tím hodně práce - všechno se musí udělat ručně. Na ŽK jsem skoro všechny obrázky opravila, chybí mi dva roky (2013 a 2012), Ještě to dodělám, ale teď na to nemám čas, snad až po vánocích.
    Také budu dělat návod jak se k obrázkům dostat a jak je na blog vrátit s co nejmenší námahou. Ten bude na Klubu blogerů, ale zatím taky nevím kdy... Mám toho teď moc.

    Tvého blogu by byla fakt škoda. Prosím nevzdávej to a pokračuj dál. Chodím sem ráda, i když málo komentuju.

    OdpovědětVymazat
  4. Jejda, tak tebe ten koroňous dostihl, to je mi líto. Hlavně se uzdrav, aby bylo zase líp. Fotečky jsou pryč, to je něco, oni si to můžou dovolit?, já myslím, že by vám do vašeho blogu zasahovat neměli. No, nerozumím tomu, ale nevzdávej to. Tak ještě jednou, hlavně se uzdrav a na vánoce už snad budeš v pořádku, držím pěsti. Věrka.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Jituš, já nemám obrázky od 9. července, to je tak od doby kdy se rušil starý blog a zakládal nový.Já jsem si něco uložila, ale dávat to zpět??? Vždyť nevím pořadí obrázků.....Zatím pojedu dál, některé věci /obrázky či články/ budu opakovat, nechci zůstat bez kontaktu s vámi. Bylo by mi smutno, zvláště v současné stísněné době. Neboj, to chce čas a třeba ta strašná naštvanost se trochu zmírní. Moc mně vadí, že na tomto blogu není galerie. Byla fajn. Najela jsem na věc, která mě zajímala a mohla jsem se hned inspirovat. Jenže tomuto blogu jde asi více o psaní a ne o ukládání fotek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Janko, galerii si můžeš založit kdekoliv a dát na ni na blog odkaz.
      Ani na blog.cz nebyla galerie propojená s články.

      Vymazat
  6. Já to nějak neřeším,mám uložené fotečky,které kdysi jsem dala na blog na Picasu a tak tam alespon zůstanou. Jinak si i Picaso budu zvlášť zálohovat mimo PC pak se dají pokaždé použít...Pravdu má Jitka S. vše lze udělat a ty jituš se dej brzy dohromady a toho covida pošly pryč...pa miluš

    OdpovědětVymazat
  7. Jitko, tak to je nepříjemné, ale jak píší děvčata přede mnou,nevzdávej to. Jinak bych chtěla Tobě a Tvé rodině popřát klidné a pohodové svátky a hodně zdraví do příštího roku.

    Já jsem taky po covidu, který se mě držel přes měsíc :-(

    OdpovědětVymazat
  8. Také mi zmizely nějaké fotky, ale to není až tak důležité. Důležité je, ať se brzo uzdravíš a svůj blog určitě nevzdávej, byla by to škoda. Přeji klid a zdraví ☺☺☺

    OdpovědětVymazat
  9. Už jsem tu jednou byla a hned jsem se šla přesvědčit, jak je tomu u mne. No a jsem na tom stejně. Fotky zmizely. Samé bílé díry. Co se dá dělat. Jenom se z toho nepodělat. Už tak je to všude sám stres. Jitko, přeji brzké uzdravení. Nevím, co bych povzbudivějšího napsala. Hela

    OdpovědětVymazat
  10. Jitko je to pravda, fotky jsou v trapu, taky mě to mrzí, ale život jde dál. Teď je na hlavní zdraví, a to ostatní se nějak porovná. Přeji ti brzké zotavení a klidný předvánoční čas :)

    OdpovědětVymazat
  11. Jituško, přeji Ti brzké uzdravení!!!
    Tak mi už se ztratily fotky i z lońského roku. Moc mě to mrzí , většinu mám uloženou, ale část se mi podařila nešťastnou náhodou smazat a tak jsem byla ráda , že ji mám na blogu a teď jsou nenávratně fuč.
    Měj se krásně a přeji pěkný adventní čas.

    OdpovědětVymazat
  12. Oni to na blog.cz psali, proto jsem tehdy seděla celý týden dlouho do noci a zachraňovala co se dalo. Až na pár výjimek se mi to povedlo. Mrzí mě, že tobě obrázky zmizely. Hlavně se uzdrav.

    OdpovědětVymazat
  13. Já to neřeším. Noví návštěvníci jdou zpět většinou tak rok dva, to fotky mám, a že nejsou na začátku už neřeším. Jo, štve mě to, ale dohrávat je nebudu, ani nevím co už u kterého článku bylo. Většina fotek je v PC a na externím disku, ale než se k tomu vždycky dostanu (o exterňák se dělím se synem) tak trvá trochu déle. Takže sedět u toho a hledat co asi u jakého článku mohlo být, na to se můžu vykváknout. A to být bez fotek na fotoblogu je opruz.... jedu dál a neřeším to.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. wendy nezlobte se,že vám odpovídám tady,ale plně s Vámi souhlasím,já pomalu a jistě to klidně kde nejsou fotky od roku 2017 apod.klidně ruším a brečet nebo ronit slzy z toho nebudu. Fotky mám na externím disku uložené,ale nyní taky v Picasu a ty poslední tady jsou.,myslím u mě. I tak Vám přeji krásné vánoce....

      Vymazat
    2. ještě omluva u jména né malé w,ale Wendy...

      Vymazat
  14. Věřím,že to člověka moc naštve.
    Další dny ať jsou v pohodě a ve zdraví ☺

    OdpovědětVymazat
  15. Život jde dál,přišli jsme o fotky,ale zůstali nám přátelé a vzpomínky.Teď je nejdůležitější zdraví a pak se dát do práce a obrázky se určitě někde najdou.

    OdpovědětVymazat
  16. Fukčarinka- Jituš,hlavně se brzo uzdrav,fotky vem čert,zdraví je přesnější. Já si sama vymazala na blogu své oblíbené blogery a nyní ani na blog nepíší,dá mě potíž mít nohu delší dobu v poloze svěšené dolů,mrtví mě prsty. Je to daň z vyléčení,jedno se léčí na úkor druhého ��

    OdpovědětVymazat
  17. Jituš, doufám, že se ti už daří dobře! To je podstatné, i když zmizelé fotky taky naštvou. Já něco zachránila před uzavřením blogu cz, kdy jsem okopírovala pár článků na blogspot a zbytek mám skoro všechno na počítači. Jen se nemohu dostat k tomu, je tam znovu dát. Snad v lednu.
    Přeji hodně zdraví, ostatní se už nějak vyřeší! Pohodové a klidné vánoce.

    OdpovědětVymazat

Milí hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tomto případě zanechte i svůj podpis, abych věděla, kdo byl na návštěvě.

Veselé Velikonoce

 Všem mým příznivcům přeji veselé Velikonoce a krásné jaro prožité na zahrádkách, v přírodě a hlavně v poklidu.