500 g hladké mouky
230 ml mléka (pokojová teplota nebo vlažné)
100 g změklého másla
75 g cukru
1 vejce (pokojová teplota)
30 g čerstvého droždí (nebo 10 g instantního)
5 g soli
vejce na potření
mák
230 ml mléka (pokojová teplota nebo vlažné)
100 g změklého másla
75 g cukru
1 vejce (pokojová teplota)
30 g čerstvého droždí (nebo 10 g instantního)
5 g soli
vejce na potření
mák
Tetkapernikarka
OdpovědětVymazatLoupáčky jak namalované, Jitu 👍😊 Taky mám recept, zkusím porovnat s tímto.
Pěkný zbytek neděle 😊 Alena
Vypadají dokonale, Jitko! Od "pana Cuketky" mám už několik roků recept na kváskový chleba. Hela*
OdpovědětVymazatJitko, píši si.👍
OdpovědětVymazatVypadají famózně, mňam
OdpovědětVymazatFukčarinka - Jituš, zřejmě se věnuješ ruční práci, dlouho jsi tu nebyla, doufám, že jste zdraví. ☺
OdpovědětVymazat