čtvrtek 4. ledna 2007

Smradlavé recepty

Hermelín s překvapením
Hermelín (ochucený pepřem) rozpůlíme a obě poloviny vydlabeme. Dovnitř vložíme tvarůžek s otvorem. Do otvoru kápneme kečup přiklopíme druhou polovinou Hermelínu. Obalíme jako řízek v trojobalu a v rozpáleném tuku usmažíme po obou stranách.
Brambory zapečené s olomouckými syrečky
Dno remosky, nebo pekáčku vymažeme máslem a poklademe plátky vařených brambor. Zasypeme syrečky nakrájenými na nudličky a znovu poklademe bramborami. Horní vrstvu poklademe plátky másla a zalijeme zakysanou smetanou, do které přidáme dvě rozšlehaná vejce. Zapečeme v troubě.
Voňavé brambory
Syrové brambory nakrájené na plátky dáme na máslem, nebo sádlem vymazaný plech a dáme do trouby péct. Když jsou napůl upečené, poklademe na ně kousky syrečků, Nivy, Ementálu ( sýry můžeme i nastrouhat na hrubém struhadle) a posypeme kmínem. Potom v troubě dopečeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Milí hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tomto případě zanechte i svůj podpis, abych věděla, kdo byl na návštěvě.

Veselé Velikonoce

 Všem mým příznivcům přeji veselé Velikonoce a krásné jaro prožité na zahrádkách, v přírodě a hlavně v poklidu.