Po obědě jsem zadělala těsto na makové rohlíčky. Použila jsem svůj osvědčený recept na kynuté buchty . Ve videu se mně nezdály ty bílky, a nechtěla jsem nic riskovat. Povedlo se. Rohlíčky jsou výborné a já doufám, že budou chutnat i vnoučkovi, pro kterého jsou s láskou pečené.
Právě jsem dopekla, uvařila si pečený čaj, ochutnala jeden rohlíček a udělala jsem si pohodový podvečer s přízí a háčkem.. Komu se do toho chce, můžu jen doporučit. Ty moje nejsou na pohled tak dokonalé, jako ty na videu v předešlém článku, ale jsou výborné.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Milí hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tomto případě zanechte i svůj podpis, abych věděla, kdo byl na návštěvě.