Tento recept není zatím vyzkoušený. Teprve se na to chystám.
Ingredience:
20 dkg hladké mouky
20 dkg špaldové mouky
2 lžičky soli
2 dkg sušeného sroždí
4 lžíce olivového oleje
1/4 l vlažné vody
jarní cibulka, bazalka, petrželka podle chuti.
Postup:
Všechny ingredience spojíme v hladké těsto a necháme vykynout. Bylinky zapracujeme do těsta až po vykynutí. Vytvoříme dva bochníčky a přendáme na plech s pečícím papírem. Bochníčky potřeme olejem a necháme ještě asi 20 minut kynout. Pečeme v troubě předehřáté na 220°C asi 20 minu.
Až recept vyzkouším, přidám i fotku.
Uričtě se příjdu podívat, jak ta zkouška dopadla. Přeju hezký večer. :-)
OdpovědětVymazatTo by šlo, taky zkusím, díky za recept
OdpovědětVymazatTak to vůbec neznám. nechám se překvapit.
OdpovědětVymazatPodobné bylinkové chlebíky děláme v létě ke grilování. Ať se podaří :)
OdpovědětVymazatMoc ráda vyzkouším, děkuji za recept a tobě přeji, ať se ti pečení podaří. Moc se těším na fotku a další psaní.
OdpovědětVymazatKrásné dny.
Bohunka
Domácí ciabatu - recept měla na svém blogu Blanka ze Znojma. Já si jej neuložila a Blanka již blog nemá.Počkám Jitko jak se ti tvůj recept osvědčí. ♥
OdpovědětVymazatVidíš, je to dva dny, co jsem na Blanku vzpomněla, na její recepty a od té doby co nám to blog.cz pokazil, jsem na Blanku nikde nenarazila.
VymazatJednu blogerku jménem Blanka znám, publikuje na pise cz tipy na každý den.
VymazatAhoj Jitko, jsem zvědavá, ať se Ti povede :-) Helena
OdpovědětVymazat