pondělí 26. března 2012

Sára na vyhlídce

Dnes mám hned dvě témata. Jednak vám musím sdělit, že naše slečna poprvé hárá a že si to s ní pěkně užíváme. Jak je živelná normálně, tak i tohle prožívá živelně. Vyhledává kamarády opačného pohlaví, věčně šmejdí kolem plotu, protože na horním konci zahrady byl o víkendu pes chalupář, který seděl u plotu jak socha a číhal na příležitost. Další dva psí chlapi brousí na dolním konci zahrady . Jsou sice za plotem, ale kdoví co je napadne. Jsou to oba veteráni, jeden má dvacet let a ten druhý možná osmnáct, ale věřte chlapovi, byť je to pes. Vždyť Sára je šťabajzna a teď je pro ně obzvlášť přitažlivá. Když Sára nehárala a potkali ji na dědině, oba se ji obloukem vyhli. Ona by si chtěla hrát a oni už na to nemají náladu. Ta neděle byla obzvlášť napjatá. Na spodní konec obce přijely chalupářky s jezevčíkem ( taky chlap) a hrozně uštěkaný. Takže Sára stála na své vyhlídce a svoje zraky upírala do dálky po směru štěkání. Nejenže štěkání opětovala, ale dokonce vyla. Mám to na videu, ale nevím jestli se to podaří dát na youtube. Pokud ano, dám to i sem.Zatím se musíte spokojit s fotkou.




A přidávám také trochu květinek, které mám rozkvetlé doma a jak blbě vidím na dálku v domění, že snad rozkvetly pod balkonem fialky,šla jsem si je vyfotit a nakonec to byl jen plevel, který jsem považovala za kostival. Ten má ale jiné lístky. Takže ani kostival to není.




Růžičky jsem dostala v krásné kytici jen tak. Dostávám je vždy, když nás navštíví manželův kolega, který ho vystřídal, když manžel odešel do důchodu. Vždycky je mi jich líto, když začnou uvadat a tak je včas zavěsím hlavičkama dolů a usuším si je. Udělají parádu až do další návštěvy.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Milí hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tomto případě zanechte i svůj podpis, abych věděla, kdo byl na návštěvě.

Přívěsky

 Blíží se závody , na které připravuji přívěsky pro malé závodníky.