neděle 18. listopadu 2012

Sára a Tim

Hadi se dnes opět spářili. Samice před svlékáním se stala předmětem touhy vypůjčeného samce. To ale není středobod našeho zájmu. V hledáčku zájmu je Sára a malý Timi. O tomto víkendu jsme měli návštěvu našich dětí, kteří přijeli s pejskem a to je pro Sáru vždycky zážitek. Má ráda všechny návštěvy a společnost, ale ty psí návštěvy obzvlášť miluje.Sára je proti Timikovi kolos a jistě si umíte představit, jak ty jejich hry můžou vypadat. A ti z vás, kteří si to představit neumíte, můžete sledovat fotoreportáž, kterou jsem pořídila včera. Dnešek prožila Sára povětšině na zahradě, protože přijela i Lucie s Danečkem a u toho Sára nemůže být. Chtěla by se s Danečkem seznámit osobně, a to by nemuselo dobře dopadnout. Tak s pánečkem sázela na zahradě stromky, zatím, co my ostatní, jsme okukovali Danečka a konstatovali jsme, že pokročil ve vývoji. Už se směje a pobrukuje si. Je to zlatíčko. Ale teď k té divočině.





Při hrách těch dvou psů, máme všichni strach o Timiho život, ale i on si zřejmě v té divočině libuje, protože, často to sám vyprovokuje.



I když dnešek byl poněkud klidnější, tak Sára padla do pelíšku jako podťatá a spí a spí a spí. Všichni odjeli, i Lucka s Danečkem a tady nastalo ticho. Sledujeme tenis a já u toho datluju do PC. Ještě přidám Danečka vypraveného na cestu a popřeji vám všem hezký večer.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Milí hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tomto případě zanechte i svůj podpis, abych věděla, kdo byl na návštěvě.

Přívěsky

 Blíží se závody , na které připravuji přívěsky pro malé závodníky.