čtvrtek 13. března 2014

Příprava na Velikonoce v plném proudu

Možná se vám bude zdát, že s Velikonocemi straším moc dopředu, ale to je jen zdání. Velikonoce pro mě a pro děvčata z Ženského klubu, která se zúčastní jarního setkání, začínají už teď, pokud nezačaly již dřív. Než se připraví vše, co chceme vystavovat, to dá spoustu práce. Já nejsem zdaleka připravená, ještě mě čeká obháčkování spousty vajíček. Souběžně s přípravami na Velikonoce háčkuji filetovou dečku, kterou si objednala jedna moje sousedka. Abych si od dečky chvilku odpočala, vystřihla jsem si jednoho kocoura jen tak, pro radost a odreagování.




A dodělala jsem také další brož.



A teď konečně ty Velikonce, na kterých pracuji už víc než měsíc. Samozřejmě ne v kuse, ale po večerech u TV a v každé volné chvilce. Teď , co jsem tak zmrzačená, že nemůžu dělat nic kloudného, tak se věnuji intenzivněji té filetové dečce. Je to moje první dílko touto háčkovací technikou a tak mě to žene dopředu, abych co nejdřív viděla výsledek. Až ji dokončím, pochlubím se. (Jestli bude s čím Mrkající)






A na závěr bych vás, které ruční práce zajímají, ráda pozvala na setkání členek Ženského klubu, který možná také navštěvujete. Už známe pevný termín konání. Budeme hosty penzionu Lada ve dnech 5 a 6.4 . V sobotu od 10 hodin až do hodin večerních, kdy zhruba po 18. hodině už budeme mít jen pro sebe. V neděli nás tam některé zastihněknete ještě dopoledne, maximálně však do oběda. Podrobnosti najdete na Ženském klubu hned, jak vyrobím pozvánku. A co všechno můžete očekávat? Výstava bude prodejní a můžete se seznámit s různými technikami, jako je háčkování, frivolitky, temari, patchwork, pletení košíků, ozdoby z korálků, origami a mnohé další , se kterými vás děvčata ochotně seznámí. Srdečně zve Ženský klub.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Milí hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tomto případě zanechte i svůj podpis, abych věděla, kdo byl na návštěvě.

Přívěsky

 Blíží se závody , na které připravuji přívěsky pro malé závodníky.