úterý 5. prosince 2006

Sunny a Yorga

Sunny, původně Anny, se narodila jako nejmenší ze všech sedmi štěňátek.Byla mazlíček celé rodiny. Pečovali jsme s láskou o všechna štěňátka, ale Anny byla na prvním místě. Měla na zádečkách tři bílé puntíky a vypadala, jako by měla oblečené trikáče. Starší čtenáři jistě vědí, že trikáče se zapínaly vzadu na knoflíky. Byl to vlastně takový overal se zapínáním vzadu. Po celou dobu kojení jsme museli dávat pozor, aby se Andulka, jak jsme jí všichni nakonec říkali, dostala k máminým strukům. Silnější sourozenci byli dravější a lépe se prosazovali.Když jsme začali štěňátka zvykat nejdříve na krupicovou kaši a později na granule, Sunny dostávala svoji misku zvlášť. Brávala jsem si ji do kuchyně, abych ji měla pod dohledem.Jenže Andulka byla tak zvědavá, že víc než miska ji zajímalo, co je v kuchyni jiného než v jídelně, kde trávila svůj čas s ostatními sourozenci. Její miska byla vždy až na posledním místě. Díky tomu, zůstává stále štíhlá a pěkná i v dospělosti. To u bíglů nebývá zvykem. Jsou to pejsci s obrovskou chutí k jakémukoliv žrádlu.Samozřejmě, že nejraději by si dali to, co právě jí jejich pánečci. Naše Yorga má tak dobrý vztah k plné misce, že ji musíme hodně hlídat. Jenže, uhlídejte bígla, aby si tím svým pohledem někde něco nevyškemral. Vždyť to všichni, kdo máte bígla doma, jistě znáte.Noví majitelé dali Andulce jméno Sunny. Jsou to moc milí mladí manželé, až od Kutné Hory, kteří k nám pravidelně jednou za rok přijíždějí a berou Sunny s sebou. Následující fotka je pořízena právě při jedné jejich návštěvě.



Tento obrázek je tady díky Diddlince, která mě naučila, jak upravovat fotky na blog. Proto je jí věnován, jako poděkování za cenné rady .V pozadí obrázku je máma Yorga . Vpředu její roční štěně Sunny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Milí hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tomto případě zanechte i svůj podpis, abych věděla, kdo byl na návštěvě.

Loupáčky

500 g  hladké mouky 230 ml  mléka (pokojová teplota nebo vlažné) 100 g  změklého másla 75 g  cukru 1  vejce (pokojová teplota) 30 g  čerstvé...