sobota 12. ledna 2008

Znamení Lva

Lev - s u v e r é n

23. 7. - 23. 8.
Legenda o Lvovi: Herkulovým úkolem bylo zabít nemejského Lva. Mezi oběma se strhla velká bitva, ve které Herkules šelmu uškrtil. Héra zvíře obdivovala, protože se lehce nevzdalo, Zeus pro jeho sílu. Proto se Lvi vyznačují touhou vyhrát a přitahují k sobě obdiv.
Životní heslo:Všechno zvládnu.
Jak je poznáte:Podle mohutné pěstěné hřívy vlasů. Všichni lvi totiž tráví neúměrně mnoho času šlechtěním svých vlasů. Špatný sestřih může být pro lva zdrojem špatné nálady až do té doby, dokud si své vlasy (ego) nedá znovu do pořádku. Lvi - muži se zase často přepečlivě pěstují své vousy. To je klasická ukázka lví marnivosti. Poznáte je však nejen podle krásných vlasů, ale také podle imponujícího vzhledu, pronikavého a jasného pohledu, vysokého čela, plných rtů a důstojné chůze. Lví silná osobnost vyzařuje paprsky, mohou přitahovat, nebo také zahnat na útěk.
Charakter:Silně extrovertní. Lvi jsou stejně jako berani a střelci plní energie, nadšení a touhy po osobním úspěchu. Jsou velkorysí, štědří, jejich smyslu pro velkolepost až antických rozměrů se nikdo nevyrovná. Pověstná záliba v plném a bohatém životě možná vychází ze skutečnosti, že lev je znamení plodného léta. Lvi se narodili v době. Kdy je v přírodě všeho hojnost a dostatek, ta proč by šetřili či probůh mysleli na zadní kolečka. Lvi, pokud jsou opravdovými lvy, zásadně pohrdají čímkoli nízkým, zlým, úzkoprsým a omezeným. Vůbec, když se lev vydaří, tak je absolutně nejlepší znamení ze všech.
Co milují:Slávu.
Co nesnášejí:Malichernost.
Jak pracují:Tvrdé práce se lev zásadně nebojí. Naopak. Je to jeden z největších pracantů zvěrokruhu. Ovšem za jedné podmínky, a to, že dělá práci, která ho baví. A lva nemůže uspokojit jen tak nějaká práce, on nemůže oddělit to, kým je (králem), od toho, co dělá. Nudná práce bez možnosti sebevyjádření a s omezenými možnostmi může totálně zrušit jeho kreativní duši. Lvi jsou totiž idealisté, potřebují věřit tomu, co dělají. Také potřebují velet. Lev je králem zvířat, takže řídí dobře, řídí rád!
Vzorový hrdina:Herkules.
Zvláštní znamení:Herecké nadání a příchylnost k dětem.
Dobrá rada pro lva:Stará a okřídlená pravda: Pýcha předchází pád.
Dobrá rada pro vás ostatní:Chvalte, chvalte, chvalte.
Kde se budete cítit dobře: Francie, Itálie, Sicílie, Kalifornie, z měst zvláště Řím, Ravena, Toulon, Chicago, Philadelphie.
Ideální šéf: Ten, který nedělá drama pro nějakou botu - Střelec.
Ideální přítel: Komunikativní a přitom tolerantní zrozenec Vah.
Ideální partner: Společensky založení Blíženci.
Kdo vás eroticky přitahuje: Muže přitahují sexy ženy ze znamení Berana, ženy často podlehnou Býkům.
.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Milí hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tomto případě zanechte i svůj podpis, abych věděla, kdo byl na návštěvě.

Přívěsky

 Blíží se závody , na které připravuji přívěsky pro malé závodníky.