čtvrtek 19. února 2015

Pejsek v nouzi


Před časem jsem dala na blog článek, Lovecký pes v nouzi. Tehdy ještě fungoval odkaz na jedno sdružení, které se pokoušelo najít pejskům nový domov. Dnes už zřejmě neexistují, ale díky tomu článku se na mě obrátila paní, nebo slečna s touto prosbou. Protože už se nám společně jednou podařilo najít nový domov bíglovi jménem Bady, pokusím se spolu s vámi pomoci i tomuto kokršpanělovi. A tady je prosba majitelky .

Dobrý den, hledám milující rodinu pro mojí fenku Sárinku. Stěhujeme se do bytu, kde psi být nesmí, a bohužel není jiná možnost. Já sama se budu stěhovat od rodičů v červenci, tak třeba jen dočasný domov, aby nemusela do útulku. Je to vážně hodný pejsek, americký kokršpaněl, zvyklá v bytě, ale zahrádkou nepohrdne. Moc prosím, pomozte. Prosím pište na email. veronika.teskova@zemsbn.eu

Pokud dostanu fotku a víc informací, přidám je. Zatím prosím rozhoďte sítě a ptejte se známých jestli někdo netouží mít kamaráda, ze všech kamarádů nejvěrnějšího.




Přidávám další informace:

Dobrý den, moc děkuji, jste naděje, bohužel čas mám jen do soboty. Jmenuje se Sára, americký kokršpaněl, zbarvená jako dalmatýn (černobílá, puntíkatý čumáček), je jí 11 let, v dobrém zdravotním stavu, zdravotní problémy nikdy žádné neměla. Umí všechny povely, i na znak ruky. Akorát nesmí být pouštěná z vodítka, protože ráda všechno honí a hned uteče, už mi utekla několikrát, je těžké ji najít. Je zvyklá v bytě, má ráda psy, kočky, ale honí je, nikoho nikdy nenapadla. Jsme 4 děti, takže děti zbožňuje, může být i na zahrádce, ale spát uvnitř. Stěhuju se s přítelem pryč až v červenci, takže, kdyby se jí někdo ujal na 5 měsíců nebo by si jí oblíbil a chtěl by si jí nechat, to už je na domluvě, samozřejmě všechny její věci půjdou s ní. Jsme z Poděbrad.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Milí hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tomto případě zanechte i svůj podpis, abych věděla, kdo byl na návštěvě.

Přívěsky

 Blíží se závody , na které připravuji přívěsky pro malé závodníky.