pondělí 6. října 2008

Vápníková bomba




Ingredience:


6 nejlépe bílých, dobře umytých vajec celých i se skořápkou
Šťáva z 1,5 kg citronů,
3 lžíce medu,
1/4 l rumu

Postup:

Vejce naložíme do citronové šťávy a dáme na několik dní do ledničky. Až jsou skořápky rozpuštěné, rozmixujeme a přecedíme. Přidáme rum a med. Každý den vypít jednu štamprličku. Při zlomeninách, odvápnění kostí atd.
Uchováváme v ledničce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Milí hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tomto případě zanechte i svůj podpis, abych věděla, kdo byl na návštěvě.

Ananasový moučník

 Výborný moučník na který jsem narazila na internetu a zařazuji mezi své oblíbené. Podotýkám s mými malými úpravami. Ingredience: 2 hrnky po...