středa 2. března 2011

Nové bydlení

Rychlonožka s Xantipou mají nový byt. Zdá se, že se jim v něm líbí. Tak teď už jen aby byla mláďata a už nám ke štěstí nic nechybí.








3 komentáře:

  1. Máte to pro ně pěkně udělané. No, u nás se teď řeší naše bydlení. Půjčka na bydlení je už schválená, takže se pouštíme do rekonstrukce. Já jsem zodpovědná za nábytek, manžel za stavební práce. Sama jsem se divila, že mi to takhle hladce prošlo. Ale asi ví, že se se mnou nemá cenu hádat a já vím, co bude nejlepší nábytek. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ať to dobře dopadne! To my se teď bohužel byli kvůli těm drahým cenám bydlení nuceni přestěhovat do menšího. Měli jsme opravdu pěkný velký byt, ale bohužel už jsme si nemohli dovolit ho platit, takže to jinak nešlo. Nejhorší ale je, že ve starém bytě po nás zůstalo plno věcí, které nebylo kam dát. O ty se nakonec postarala jedna firma zaměřující se na vyklizení nemovitosti v Praze.

      Vymazat
  2. Pro mě je teda nepochopitelné když se přechází z jedné práce do druhé že se neobjedná třeba v některých případech na stěhování firem a ti manažeři si prostě ty bedny nosí sami. To je přece tak strašně moc nepraktické když třeba zrovna mohou řídit nějaké procesy.

    OdpovědětVymazat

Milí hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tomto případě zanechte i svůj podpis, abych věděla, kdo byl na návštěvě.

Přívěsky

 Blíží se závody , na které připravuji přívěsky pro malé závodníky.