neděle 22. března 2015

Pár hodin po setkání

Setkání Ženského klubu, kterého jsem zakladatelkou a členkou, před pár hodinami skončilo. Bylo dvoudenní. První den jsme vystavovaly svoji tvorbu na penzionu Lada v Repechách a dnes jsme byly v Otinovsi. Velká návštěvnost nebyla, ale to nám zase tak moc nevadilo. Naše setkání jsou především o tom, že se sejde parta bezva žen, které mají společné zájmy a které si rozumí. Probereme nejen své tvoření, ale i mnohé jiné věci ze života. Naše setkání se pomalu stává regionální záležitostí. Pro děvčata z Čech je to daleko a tak jezdí jen občas. Zato přijela i dvě nová děvčata z okolí Prostějova a tak nás bylo dost. Pořídila jsem pár fotografií, abych vás seznámila se vším, co bylo vystavováno.Tématem výstavy byly Velikonoce. Až dorazí fotografie ostatních děvčat, která taky fotila, napíšu nový článek.


































V Otinovsi se výstava konala na Obecním úřadě, kde jsme k tomu měly krásný prostor v zasedací místnosti a kde se o nás moc dobře staral pan starosta s paní místostarostkou. Dokonce bych řekla, že nás až rozmazlovali. Výstavu zde navštívilo asi čtrnáct návštěvníků, což není mnoho, ale možná příště, před Vánocemi to bude lepší.


















Pokud by se k nám chtěla přidat další tvořilka, nebráníme se. Přihlásit se můžete tady v komentáři, nebo v komentáři na webových stránkách klubu. http://www.zenskyklub.blogspot.cz/

Žádné komentáře:

Okomentovat

Milí hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tomto případě zanechte i svůj podpis, abych věděla, kdo byl na návštěvě.

Přívěsky

 Blíží se závody , na které připravuji přívěsky pro malé závodníky.