středa 30. září 2015

Vánoční ...

Přízi se zlatou nitkou Maxi Metallic jsem si koupila už v roce 2013 a teď přišla opět ke slovu.Uháčkovala jsem z ní dva zvonky. Koule je z čistě bílé Moniky.Pomalu se budu chystat na vánoční tvoření a na pár dárků, ale ještě nemám přesnou představu co to bude. Zatím jsem ve stavu, kdy hledám inspiraci a dodělávám záclonky, které se se mnou vlečou přímo neskutečně. Je to nezáživná práce, kterou odládám a zase se k ní vracím. Jak se dostanu za vzorek a budu dělat jen prázdné čtverečky, už to bude brát rychlejší konec. Tak zatím jen ty zvonečky.





A ještě se s vámi musím podělit o to, jak jsme si nadrobili s těmi kačenami které jsme přijali od člověka, který se o ně už nemohl postarat. Jsou to kachny létavice. Co chvíli jsou u sousedky na zahradě a dnes ráno vyletěly na střechu kurníku. Budu ráda, až se jich zbavíme. Je pořeba jim zastřihnout křídla, ale kdo by to udělal, když nejsou lidi, že?



Od té doby, co jsem zahlušila slimáky se jiřinkám daří. Škoda, že jim to zbráborávání tak dlouho trvalo. Teď už si jejich květů moc neužijeme i když poupátek mají ještě dost. Dnes ráno už byla pěkná kosa, takže kdoví, jak dlouho potrvá, než zase budu ukazovat fotky se sněhem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Milí hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tomto případě zanechte i svůj podpis, abych věděla, kdo byl na návštěvě.

Přívěsky

 Blíží se závody , na které připravuji přívěsky pro malé závodníky.