středa 7. října 2015

Paní, přišlo vám psaní...

... no, bylo to psaní, ale v balíčku. A v tom byly ještě další poklady. Balíček byl avizován, ale jeho obsah byl do poslední chvíle utajen. Mělo to být překvapení a taky bylo. Miluška, ta dobrá duše mně poslala cibuli červeného řebčíku. Už dřív jsem od ní dostala žlutý řebčík. Dvakrát krásně kvetl, než ho vyhrabala Sára a já jsem pro něj musela najít nové stanoviště, kam se Sára nedostane. Letos ten žlutý nekvetl, ale věřím, že příští jaro pokvetou oba. Jak žlutý, tak ten nový červený a na záhonku to bude vyopadat asi takhle.




To budete moci zhodnotit až na jaře od dubna do června.
Zatím koláž z obsahu balíčku




Žlutý řebčík je nádherný a ten jasně červený bude ještě krásnější. Byl darován s láskou, s láskou byl zasazen a tak by v tom byl čert, aby mně nedělal radost. Miluško, ještě jednou srdečné díky a večer zapálím sloníka pro štěstí, který už má své místo.

Na stejný záhon jsem zasadila taky lilie, které jsem dostala od Květy, když se za námi stavila na penzionu Lada. I Květince patří mé srdečné poděkování a na jaře budu netrpělivě očekávat, co krásného na záhonku před domem vyroste. Samozřejmě, jsem chlubilka a tak se to dozvíte taky, ale nejdříve musíme přečkat zimu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Milí hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tomto případě zanechte i svůj podpis, abych věděla, kdo byl na návštěvě.

Přívěsky

 Blíží se závody , na které připravuji přívěsky pro malé závodníky.