čtvrtek 23. července 2020

Znamení raka





Elektronickou poštou jsem dostala mně doposud neznámé pojetí zvěrokruhu.Mým znamením je rak a tak je uvádím jako první. Pokud budete mít zájem o své znamení, napište do komentáře a já je zveřejním.

Rak - r o m a n t i k

21. 5. - 22. 7.
Legenda o Rakovi: Rak vznikl na popud Héry. Ta neměla ráda Herkula a chtěla odvrátit hrdinovu pozornost, když bojoval s Hydrou. Obrovský, Héru milující rak byl odvážný, ale i tak ho Herkules zabil. Héra přesto na znamení vděku vsadila odvážného a věrného Raka, který vždy stojí po boku toho, koho miluje, na oblohu.
Životní heslo: Miluji, tedy jsem!
Jak je poznáte: Existují dva tyty raků. Vysoký štíhlý s úzkým obličejem, dlouhým nosem a tenkými rty, typ Meryl Streepová. A druhý menší, oblý, kyprých tvarů a kulatého obličeje á la Medvídek Pú. Ovšem bezpečně je poznáte podle jejich snivých očí raněné laně, ve kterých se odráží touha po věčné lásce.


Já jsem spíš ten medvídek Pú
Charakter: Mírný a náladový. Tak jak se proměňuje měsíc, tak se mění i povaha raka. Když mají dobrou náladu, svět přijímají s otevřenou náručí, jsou srdeční a zábavní svěžím dětským způsobem. Rádi vás pozvou domů, navaří a řeknou pár nejnovějších drbů. Pro přítele v nouzi může být rak zosobněním soucitu a porozumění. Bude trpělivě a pozorně poslouchat každý detail vašeho trápení. Když otevřete své srdce rakovi, cítíte, že vás někdo skutečně poslouchá. Ale pokud je na tom bledě, pak nikoho nechápe a nikdo nerozumí jemu, všichni mu ubližují a všechno ho ničí. Zaleze do kouta a trpí. Ranit raka není zas tak těžké, všechny invektivy či neúspěchy bere velmi osobně, zákonitě pak i jeho reakce je značně přemrštěná. V záchvatu uraženosti se s rakem nedá rozumně mluvit, vzdejte to. Jednodušší je počkat, až ho emoce přebolí a promění se opět v milého a šťastného člověka.
Co milují: Domov a společnost plnou chápajících a pozitivně naladěných lidí.
Co nesnášejí: Domov. Obzvláště v tom případě, kdy z něho vyprchala láska.
Jak pracují: Zdá se nepravděpodobné, že rak, který je tak výrazně orientovaný na rodinu, by byl úspěšný v práci. Ale pozor, nenechte se zmást jeho jemným hlasem a způsoby. Pořádný rak má smysl pro cíl jako beran, odhodlání býka, imaginaci ryb a sobě vlastní empatii a ctižádostivost. A to by v tom byl čert, aby nebyl úspěšný. Jeho šikovné zacházení s penězi a materiální realismus jsou předpokladem k oslnivé finanční kariéře. Mnoho raků najde uplatnění v bankovnictví, pojišťovnictví, investicích a nemovitostech. A takový burzián, to je kariéra všech račích snů. Rak zásadně neriskuje, dobře ví, že velký obchod začíná jako malý obchod, a toho se drží po celý život.
Vzorový hrdina: Homer Simpson.
Zvláštní znamení: Měsíční kouzlo.
Dobrá rada pro raka: Více odvahy!
Dobrá rada pro vás ostatní: Vyhýbejte se rakům v nerudné fázi, v tomto období jsou nesnesitelní.
Kde se budete cítit dobře: vhodnou zemí je Nizozemsko, Burgundsko, Skotsko, Nový Zéland, Alžírsko, z měst jsou to Benátky, Janov, Miláno, Bern, Amsterodam, Stockholm.
Ideální šéf: Člověku, kterému můžete důvěřovat a spolehnout se na něho - například Kozoroh.
Ideální přítel: Veselý a praktický Býk.
Ideální partner: Citlivý a přitom hravý zrozenec Ryb.
Kdo vás eroticky přitahuje: Muže přitahují jemné typy jako jsou Ryby nebo Váhy, ženy naopak mají rády sebevědomé Štíry.

3 komentáře:

  1. Přítel mé dcery je narozený v tomto znamení a vůbec se to na něj nehodí!😔 Ve stejném znamení je i vnuk, ale tomu budou za pár dní dva roky. Kdyby byl takový, jak se píše v horoskopu, bylo by to asi fajn.👏
    Na horoskopy moc nevěřím, ale ráda si je přečtu.😊
    Přeji sluníčkový den.🌞

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chlapi jsou zvláštní stvoření.Na ty neplatí nic, natož horoskop.:D

      Vymazat
  2. Hezky jsi to napsala a za svůj život jsem poznala, že na horoskopech "něco" je. Nečtu ty co jsou spíše pro pobavení, nebo týdenní, ale kolikrát jsem se už lidí ptala na jejich znamení. Dobře napsaný horoskop je v těch hlavních rysech dosti pravdivý. Vím, že jsi Rak, já ve svém okolí přímo Raka nemám, jen sousedka odnaproti je v tomto znamení. Je dobře, že se ti tvé znamení líbí, mně taky to moje, protože si říkám, že jsem mohla dopadnout hůře. Hanka :-))

    OdpovědětVymazat

Milí hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tomto případě zanechte i svůj podpis, abych věděla, kdo byl na návštěvě.

Veselé Velikonoce

 Všem mým příznivcům přeji veselé Velikonoce a krásné jaro prožité na zahrádkách, v přírodě a hlavně v poklidu.