pondělí 21. března 2016

Nový člen rodiny

Už před časem jsme zvažovali, že našemu papouškovi zpěvavému koupíme samičku. Dlouho se nedařilo sehnat stejnou barevnou mutaci, ale neteř má souseda, který papoušky chová a tak slíbil, že se o to postará. Zajel na burzu do Přerova a včera už byla samička doma. Trošku jsem se obávala, jak bude náš kluk reagovat na vetřelce v kleci, ale nestačila jsem se divit. Byl zřejmě nejvyšší čas pořídit kamarádku. Přijal ji velice vstřícně a dnes už probíhají i líbánky. Budu muset rychle sehnat hnízdící budku.

Včerejší oťukávání skončilo tak, že spali každý v jiném koutě klece. Náš kluk ve své oblíbené ložnici a holka si zabrala houpačku. Moc jsem fotit nemohla, protože jak jsem se přiblížila ke kleci, lítali a křičeli, jak kdyby uviděli strašidlo.
Zavěšena hlavou dolů působila samička, jako by měla sebevražedné sklony. Žeby se jí náš ženich nelíbil?


Dnešní dopoledne probíhalo ve vzájemném okukování a každá fotka, která vznikla byla těžce získaná.





Teď už jsem mohla fotit i s otevřenými dvířky, protože papoušci byli příliš zaměstnáni sebou samými, že jim byl foťák i já šumafuk.








A tady už došlo i k líbačce. Škoda, že nemůžete slyšet to štěbetání. Potřebovala bych si upect hada, abych jim dokázala porozumět. Ale je to spravedlivé, nějakou intimitu mít taky musí, takže je dobře, že jim nerozumím, protože bych vám to za tepla vykecala. Teď už chybí jen ta budka. Podle posledních zpráv, budka bude už zítra. Mrkající

A teď jen poznámka k sobotnímu setkání Ženského klubu. Všechno dobře dopadlo, bezvadná zábava, spousta krásných výrobků a dekorací. Ke škodě všech, kteří se nepřišli podívat co dovedou šikovné ruce našich děvčat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Milí hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tomto případě zanechte i svůj podpis, abych věděla, kdo byl na návštěvě.

Veselé Velikonoce

 Všem mým příznivcům přeji veselé Velikonoce a krásné jaro prožité na zahrádkách, v přírodě a hlavně v poklidu.