sobota 5. března 2016

Pracovní sobota

Dnešní den byl z mého pohledu veleúspěšný, protože po té přiblblé zimě byl dnes docela pěkný den a tak se manželovi povedlo zarýt hnůj do skleníku. Hurááá, už se těším na první saláty. Náš nejmladší vnuk přijel včera večer a borůvkový koláč, který jsem ještě večer upekla, do dnešního odpoledne vzal za své. Protože jsme si spolu naplánovali, že položí na kousek podlahy v obýváku plovoucí podlahu místo koberce, hned ráno se do toho pustil. Než jsem uvařila oběd, bylo téměř hotovo a tak jsem mu upekla ještě bábovku, aby si ji mohl odvézt do Brna. Moučníky jsou mu vzácné, protože jsou dva chlapi v chalupě a přesto, že uvařit si umí, na pečení moc nejsou. Musím říct, že mu šla práce od ruky a na to, že je to student před maturitou, je i manuálně velmi zručný. Do života bude dobře připraven.








Má to vychytané do nejmenších detailů. Lišty tomu daly šmrnc, jen je potřeba dokoupit ještě přechodovou lištu mezi plovoučkou a dlažbou. Tahle plocha je vlastně překlenuté nevyužívané schodiště z garáže. Na palubce byl původně koberec, ale Sára mu dala zabrat a tak jsme to vyřešili plovoučkou.




Za tuto dokonalou práci si minimálně bábovku zasloužil. Bude i nějaká finanční odměna, která se mu jako studentovi bude hodit.




Ani bábovka se nepoveze do Brna vcelku. Kdoví, jestli se vůbec poveze, jestli nepadne ke snídani. Tak moc se na ni těšil, že ji krájel ještě teplou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Milí hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tomto případě zanechte i svůj podpis, abych věděla, kdo byl na návštěvě.

Přívěsky

 Blíží se závody , na které připravuji přívěsky pro malé závodníky.