pondělí 12. listopadu 2007

Porážka

Konečně jsem se dostala k tomu, abych vám přiblížila důvod, proč jsem přes víkend neměla čas na svůj blog. Něco málo jsem nafotila a tady je chronologicky seřazených několik fotek.




Opařený a od štětin očištěný vepřík už visí.




Trocha legrace u zabíjačky musí být a proto si synek nasadil vepřovou hlavu. Jen aby mu to nezůstalo...




A jsme ve finále. Může se ochutnávat. Tohle už je jen torzo, ostatní je rozdáno oběma rodinkám našich kluků, sousedům a kamarádům. Teď ještě pokrájet a vyškvařit sádlo a je hotovo.



Je pondělí, pravé poledne a vše je uklizeno. Nikdo by nepoznal, že se tu něco takového odehrálo.
Opět nastala bílá tma. Chumelí a silnici by nikdo nenašel, protože silničáři ji projeli v noci a od té doby napadlo dalších 10cm.Jdeme se s Yorgou podívat co tomu nadělení říkají slepice. Musíme jim přisypat do krmítka a nesmím zapomenout ani na sýkorky a vrabčáky. Máme jich plnou zahradu a protože jsou zvyklí na pravidelný přísun slunečnicových semínek, nesmím je zklamat. Yorga hárá a tak na dědinu teď vůbec nechodíme, protože před domem trvale stepuje pět potencionálních ženichů. Nemůže být bez dozoru ani na zahradě, protože jeden z nich je eskamotér, říkají mu Baryn a ten přešplhá i dřevěný plot.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Milí hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tomto případě zanechte i svůj podpis, abych věděla, kdo byl na návštěvě.

Změna v tvorbě

 Protože mám čerstvě zoperované oči, tak háčkování zatím není to, co by se dělalo nejlépe. A proto, že neumím jen tak lelkovat, využila jsem...