čtvrtek 1. listopadu 2007

Znamení štíra



Štír - čaroděj 24. 10. - 22. 11.

Legenda o Štírovi: Orión, nádherný Poseidonův syn, byl velmi žádaný milenec. Když ho získala Eós, bohyně svítání. Artemis byla tak zdrcená, že na něho nechala poslat jedovatého štíra, aby Orióna usmrtil. Zeus ho proto nechal zvěčnit na nebi, aby Oriónova krása nebyla zapomenuta. Stejně tak štíra, aby připomínal jeho smutný konec. Štíří jsou opravdu žádaní atraktivní milenci, kteří jsou občas i žárliví.
Životní heslo: Zjistím všechno.
Jak je poznáte: Podle zvláštních magických a pronikavých očí, kterými vám vidí až do žaludku. Hypnotická přitažlivost, kterou vyzařují, je jejich hlavním znamením. Jsou atraktivní a více než mírně znepokojiví. Dalším klíčem k rozpoznání štíra je nos. Mnozí mají lehce zahnutý, takzvaný římský.
Charakter: Pozor na štíry, nemáte-li rádi silnou kávu, existuje koneckonců jedenáct dalších slunečních znamení, ze kterých si můžete vybrat. Počítejte s tím, že ve štírech je vždy víc, než je vidět. Jsou tajemní a vůbec není jednoduché poznat, jací ve skutečnosti jsou, natož co si myslí. A tak to štír chce, on vždy bude hrát s kartami těsně u těla.
Jsou vášniví, opravdoví, ctižádostiví, nesmírně intuitivní, jejich zkoumavá mysl věčně hledá užitečné informace. Však přijde čas, kdy se budou hodit. To je jejich filozofie. Všichni štíři bývají velmi hrdí a důstojní, do kolen je tak lehce nedostanete. Oni jsou citliví a zranitelní - a jak, jenomže své nejhlubší emoce a city zásadně drží pod kontrolou, takže vy se o jejich trápeních, tužbách či přáních dozvíte pramálo.
Co milují: Sex.
Co nesnášejí: Hloupé tlachání.
Jak pracují: Vášnivě, samostatně a nesmírně výkonně. Ostatní si sice myslí, že štír je cvok, ale ten "cvok" jim brzy předvede, co všechno dokáže. Jeho vůle, odhodlání a sebekontrola jsou bezbřehé a schopnost organizace přinejmenším pozoruhodná. Mimořádně dobře funguje jako "nové koště" v nevýkonných či vyčerpaných organizacích a provozech. Pokud váš podnik právě převzal štír, který vám tvrdí, že v nejbližší době nic nezmění, moc mu nevěřte, klidné vody nejsou v jeho povaze. Štíři také velmi dobře rozumějí obchodu, pravděpodobně za to vděčí další své vynikající vlastnosti, a to, že velmi dobře vědí, kdy mluvit, ale hlavně kdy mlčet! A jací jsou stratégové! Vymýšlejí dokonalé plány i pro takové věci, jak projít supermarketem co nejrychleji a nejefektivněji. Dovede si tedy představit, kolik energie a úsilí věnují něčemu tak důležitému, jako je kariéra.
Vzorový hrdina: Kouzelník Merlin.
Zvláštní znamení: Detektivní schopnosti.
Dobrá rada pro štíry: Nebuďte tak urputní a žárliví, ten, kdo bude chtít, vám stejně uteče.
Dobrá rada pro vás ostatní: Nikdy štíra nepodceňujte, Umí překvapit!
Kde se budete cítit dobře: Bavorsko, Katalánsko, Norsko, západní Švédsko, Maroko, Alžírsko, z měst zvláště Mnichov, Gent, Ženeva.
Ideální šéf: Někdo, kdo vás ocení a pochopí - Rak.
Ideální přítel: Umí vás vyvést z podivných nálad - Býk.
Ideální partner: I když dovedou dohnat k žárlivosti, podléháte Rybám.
Kdo vás eroticky přitahuje: Muži mívají románky s ženami z Berana, ženám se velice líbí Lvi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Milí hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tomto případě zanechte i svůj podpis, abych věděla, kdo byl na návštěvě.

Přívěsky

 Blíží se závody , na které připravuji přívěsky pro malé závodníky.