neděle 4. listopadu 2007

Znamení Vodnáře

Vodnář - v i z i o n á ř

21. 1. - 19. 2.

Legenda o Vodnáři: Nejznámější legendou o znamení Vodnáře je příběh krásného trojského chlapce Ganyméda, jehož si oblíbil i sám Zeus. Když Jupiter viděl, že na Olympu chybí někdo, kdo by bohům doléval poháry, poslal pro chlapce orla. A tak vzniklo znamení, o němž je známo, že "rozlévá" mezi lidmi znalosti.
Životní heslo: Vím, že nic nevím.
Jak je poznáte: Podle tváře anděla. Je-li to žena, opravdu připomíná nebeské stvoření jemných rysů, hedvábné pleti a vlnitých vlasů. I vodnář muž má přídech nadpozemské bytosti. V jeho tváři lze vždy vyčíst oduševnělost a bystrý intelekt.
Charakter: Plný paradoxů. Na jednu stranu originální a družný. Přátelství je pro vodnáře nejvyšší metou. V žebříčku hodnot jej dokonce řadí nad lásku. Na druhou stranu ortodoxně zastává tradiční pozice, je opatrný a konzervativní. Paradoxy, paradoxy a zase jen paradoxy. Pamatujte, že vodnářům vládne planeta Uran, a ta je patronem jak géniů, tak i životních outsiderů. Vodnáři jsou bohémové plní jiskřivých vzrušujících nápadů i odporní puntičkáři, kteří dovedou vést hodinová kázání o morálních povinnostech jedince i celé společnosti. Navzdory své pověsti přátelského znamení je většina vodnářů chladná a značně odtažitá. Odměřenost versus blízkost je hlavním motivem jejich charakteru - jejich největší výhoda i problém.
Co milují: Svobodu.
Co nesnášejí: Žárlivé scény.
Jak pracují: Ať jsou bankéři, novináři, sportovci či chirurgové, vždy potřebují být vlastními pány. Vodnáři si pokaždé najdou zaměstnání, které jim poskytne volnost. Vyhledávají práci, kde mohou odcházet a přicházet, jak se jim zlíbí, pohybovat se po různých místech a mluvit s mnoha zajímavými lidmi. Většinou nefungují od devíti do pěti. Nevydrží tam, kde cítí, že jim někdo stojí s hodinkami za zády a kontroluje je.
Vzorový hrdina: Malý princ.
Zvláštní znamení: Vlasy, které působí nezvykle rozcuchaným dojmem.
Dobrá rada pro vodnáře: Neříkejte tak často, že je vám to úplně fuk. Není!
Dobrá rada pro vás ostatní: Nechejte ho být, on se určitě vrátí.
Kde se budete cítit dobře: Švédsko, Polsko, Lotyšsko, Rusko, Etiopie, Arabský poloostrov, z měst to je Hamburg, Brémy, Pisa.
Ideální šéf: Žádní pedanti, kteří vyznávají samostatnost - narození ve znamení Lva nebo Blíženců.
Ideální přítel: Humorem oplývající Beran.
Ideální partner: Podnikavý Střelec.
Kdo vás eroticky přitahuje: Vodnářům nedají spát zrozenkyně Blíženců Vah, ženám se líbí Blíženci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Milí hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tomto případě zanechte i svůj podpis, abych věděla, kdo byl na návštěvě.

Přívěsky

 Blíží se závody , na které připravuji přívěsky pro malé závodníky.