pátek 31. července 2020

Poděkování a další dečky

Konečně jsem se trochu prokousala možnostmi úpravy vizáže mého přestěhovaného blogu . Ještě to v sobě nemám patřičně zažité, ale to přijde časem. Teď bych chtěla poděkovat Jitce S, za pomoc a návod na stěhování, který zveřejnila na Ženském klubu. S její pomocí jsem si zálohovala blog a děkuji taky dvěma skvělým lidem, Veronice a Martinovi z Veruce, kteří mně zálohovali obrázky.Poděkovala jsem jim sice na jejich stránkách, ale spadla jsem do spamu. Oříšek pro mě bude přiřazování obrázků k jednotlivým článkům, ale když to bude moc náročné, tak už se ke starým věcem nebudu vracet. Proto jsem se pokusila přidávat obrázky touto cestou. Dnes pokračuji další várkou háčkované tvorby. 






























 Pro dnešek stačí. pokračování zase zítra.K tomuto způsobu zveřejnění mě vedlo také to, že na této doméně není galerie, kde by se obrázky mohly soustředit. Snad to splní svůj účel.

22 komentářů:

  1. Jituško, to je krása!! Moje babička nosila dečky na vypínání a škrobení, byly na to zvlášť obchody. Dnes už asi neexistují..
    Fotky u starších příspěvků taky ještě nemám, je tu vedro jak v peci, nemám sílu sedět dlouho u počítače . Moc zdravím!

    OdpovědětVymazat
  2. Já si dečky vypínám sama na polystyrenové plotně, ale s těma většíma je problém.Tady to dělají v čistírnách prádla,ale nevím jestli ve všech. V Prostějově to vypínají.

    OdpovědětVymazat
  3. Jitu, krásné dečky. Ani jsem netušila, že se dečky dají dát někam vypnout. Vypínám si je doma, mám síto na sušení hub a na tom to jde dobře.

    OdpovědětVymazat
  4. Jituš ty háčkované dečky jsou nádherné.

    OdpovědětVymazat
  5. Jituško, tak jsem se koukla dnes k tobě, vidíš, jak ti to jde. Dobrý! a moc.

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji, už jsem s s tím trochu poprala.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Jitko, překvapilo mně, kolik máš háčkovaných deček. Hned jsem šla juknout na starý blog (moje háčkování). To je ÚŽASNÁ práce!!!!!

    OdpovědětVymazat
  8. Jitko, mám dotaz. A spíš kdy? Jsou opravdu krásné, jsi moc šikovná ☺☺☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je shrnutí práce od roku, zhruba 2006. Ale není to všechno na starém blogu v galerii je toho mnohem víc. Nejen dečky, ale nevím, jestli se mně podaří to k těm starším článkům přiřadit až blog.cz vypnou definitivně. Obrázky mám zálohovaný, ale bude to mravenčí práce.Proto jsem zvolila tuto cestu.Do 18.8 mám čas aspoň něco zveřejnit tímto způsobem

      Vymazat
  9. Jitko nádherné dečky a tak dávám 1***

    OdpovědětVymazat
  10. Moc krásné práce. já jsem dříve spíš vyšívala výřezovou výšivku v počítané niti a tak obdivuji ty nádherné háčkované vzory. Háček jsem tak občas vzala do ruky, ale takovou nádhru jsem neuměla. To psíčše moje maminka.

    OdpovědětVymazat
  11. Taky jsi to špatně četla, že? Kdybys Martinovi rovnou napsala, že chceš přenést blog a spárovat obrázky, měla bys teď vše komplet. Já to taky popletla. Blog mi přenesl, ale obrázky teď musim vyměňovat ručně. Je to makačka...

    OdpovědětVymazat
  12. Mně ani nenapadlo, že se to bude přenášet odděleně, ale já jsm si blog přenesla podle návodu,co dala Jitka S na klub, protože Martin mně na mail neodpovídal,. Až mně napsal, že jsem měla říct, že už jsem si to přestěhovala, tak mně aspoň zálohoval obrázky.Já už to řešit nebudu. Ty máš informace, že se to lidem přestěhovalo komplet? Mně to přijde nelogický, že blog se přesune a obrázky ne, ale uvidíme.

    OdpovědětVymazat
  13. Dobrý den,Jitko,dečky máte opravdu moooc krásné,kam chodíte na ty vzorečky? Byla byste tak hodná a dala tip kde hledat nebo nějaký popisek? Přeji další úspěchy a hezký zbytek léta.Zdraví Vás Věra z Litoměřicka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem svého času nakupovala časopisy s háčkováním. Mám jich hodně. Když si nějakou vyberete, tak Vám popis pošlu na mail.

      Vymazat

Milí hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tomto případě zanechte i svůj podpis, abych věděla, kdo byl na návštěvě.

Veselé Velikonoce

 Všem mým příznivcům přeji veselé Velikonoce a krásné jaro prožité na zahrádkách, v přírodě a hlavně v poklidu.