úterý 3. září 2013

Fakt rostou

Dnes odpoledne jsme vyrazili směr Vyškov. Sára potřebovala naočkovat proti parvoviróze a ještě něčemu co má označení DHPPi. Jeli jsme hlavně proto, že jsem myslela, že bude očkována i proti vzteklině, ale sestřička nás ujistila, že vzteklinu naočkovali minulý rok a že to má výdrž dva, nebo dokonce tři roky. Záleží na výrobci. Sára tradičně celou cestu slintala a nakonec se v čekárně poblinkala. Cestování nesnáší už od štěněte a jak se zdá, lepší už to nebude. Ale změna přece jen byla, netřásla se jako jindy, když ji dáváme v přepravce do auta. Inijekci přijala nepříliš ochotně a hned si schovala hlavu do mého podpaží. Hlavně, že ji nebylo vidět oči. Mrkající





Cestou zpátky jsme za Vyškovem jeli lesem a na každé odbočce do lesa stálo nějaké auto. Znamení, že houbařská sezóna opravdu začala. Hned jak jsme přijeli domů, manžel vyrazil do lesa. Nebyl tam dlouho, snad půl hodiny, ale na omáčku a houbovou polévku přinesl tři krásné zdravé hřiby. Jeden byl poněkud ohlodaný od slimáků, ale i po okrájení z něho zbylo dost.


Ráno musím do Brna na pravidelnou údržbu k lékaři a taky vyřídit občanku. V říjnu bude propadlá. Takže houbová omáčka přijde na řadu, až se vrátím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Milí hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tomto případě zanechte i svůj podpis, abych věděla, kdo byl na návštěvě.

Přívěsky

 Blíží se závody , na které připravuji přívěsky pro malé závodníky.