neděle 28. září 2008

Houbové rizoto

Ingredience:
250 g rýže
200 g žampionů (hlívy ústřičné)
4 lžíce olivového oleje
1 středně velká cibule
100 g tvrdého netučného sýra
sůl
zelená petrželka
Postup:
Na oleji zpěníme cibulku, přidáme houby nakrájené na plátky, spařenou rýži, všechno lehce osmahneme a podlejeme vodou. Osolíme a na mírném ohni dusíme pod pokličkou do měkka.Když máme hotovo, vmícháme usekanou petrželku a servírujeme. Na talíři posypeme strouhaným sýrem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Milí hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tomto případě zanechte i svůj podpis, abych věděla, kdo byl na návštěvě.

Předvánoční tvoření.

Po podzimním setkání Ženského klubu v Kojetíně nepřestávám s tvořením. Tuto sobotu je u nás vánoční jarmark a tak jsem slíbila, že tam něco ...