úterý 21. listopadu 2006

Kovbojské fazole nejen pro Jakuba

Předem namočené červené fazole uvaříme do měkka. Rovněž uzené koleno . Na slanině osmažíme na hrubo nakrájenou cibuli ( 3ks středně velké), přidáme asi 3 stroužky česneku pokrájeného na plátky, asi 6 rajčat ( můžeme nahradit kečupem ), kávovou lžičku kari koření, kávovou lžičku papriky, chili nebo feferonku, sůl. Vše dusíme asi 20 minut a podléváme vodou z uvařených fazolí. Přidáme obrané a na hrubo pokrájené maso z kolena a fazole. Pokud je směs řídká, zahustíme trochou majzeny, nebo solamylem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Milí hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tomto případě zanechte i svůj podpis, abych věděla, kdo byl na návštěvě.

Přívěsky

 Blíží se závody , na které připravuji přívěsky pro malé závodníky.