Předem namočené červené fazole uvaříme do měkka. Rovněž uzené koleno . Na slanině osmažíme na hrubo nakrájenou cibuli ( 3ks středně velké), přidáme asi 3 stroužky česneku pokrájeného na plátky, asi 6 rajčat ( můžeme nahradit kečupem ), kávovou lžičku kari koření, kávovou lžičku papriky, chili nebo feferonku, sůl. Vše dusíme asi 20 minut a podléváme vodou z uvařených fazolí. Přidáme obrané a na hrubo pokrájené maso z kolena a fazole. Pokud je směs řídká, zahustíme trochou majzeny, nebo solamylem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
-
Tento velmi oblíbený recept na kynuté těsto, který jsem měla na svém starém blogu a o který bych nerada přišla, dávám v plen znovu. Ne kvůl...
-
Před časem jsem slíbila, že až naložím první křepelčí vajíčka, tak se pochlubím. Dostala jsem se k tomu až dnes a tak je tu i chlubení. Re...
-
Včera jsem se rozhodla pro malý experiment. Možná jste také viděli v TV reportáž z pražské cukrárny, kde mladá Slovenka peče koláče podle r...
Ananasový moučník
Výborný moučník na který jsem narazila na internetu a zařazuji mezi své oblíbené. Podotýkám s mými malými úpravami. Ingredience: 2 hrnky po...
Žádné komentáře:
Okomentovat
Milí hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tomto případě zanechte i svůj podpis, abych věděla, kdo byl na návštěvě.