Chalíl Džibrán, Prorok
pondělí 6. listopadu 2006
O jídle a pití
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
-
Tento velmi oblíbený recept na kynuté těsto, který jsem měla na svém starém blogu a o který bych nerada přišla, dávám v plen znovu. Ne kvůl...
-
Před časem jsem slíbila, že až naložím první křepelčí vajíčka, tak se pochlubím. Dostala jsem se k tomu až dnes a tak je tu i chlubení. Re...
-
Včera jsem se rozhodla pro malý experiment. Možná jste také viděli v TV reportáž z pražské cukrárny, kde mladá Slovenka peče koláče podle r...
Novoroční přání
Rok se s rokem schází a já mám pro Vás jediné přání. Do nového roku vám přeji to, co každý nejvíc potřebuje - zdraví to, co každý stále hl...
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgEOy3vrKea-cvuTvcyGlt0EW9J_BA5jWUv-OJ5t-J-8Hb4JZZP28xzGZlGrKFFXNqDLOUxoEBzW9Ms0Mq4eNXd8ZaKXwhXCGY7X8FtjfKQvX11_W1gwCO2bEtkzy2eLyqg5_fS7DanM-svXialbiw66K2kGm0YhFeFQ3ekiGLTT-Pa2sd_1IeLdyVoU2I9/s320/1p2.jpg)
Žádné komentáře:
Okomentovat
Milí hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tomto případě zanechte i svůj podpis, abych věděla, kdo byl na návštěvě.