středa 22. listopadu 2006

Petrželová pěna



Pořádný svazek petrželové natě
2 šalotky a 2 jarní cibulky1/8 l smetany
200 g měkkého smetanového sýra
1 krémový sýr Lučina
2 polévkové lžíce citronové šťávy
2 velká rajčata sůl, bílý pepř, cayennský pepř
Šalotku a jarní cibulku na jemno usekejte, petržel operte a odrhněte ze stonků a na jemno nakrájejte. Smíchejte smetanu se sýrem a Lučinou, a našlehejte do pěny. Přidejte na malé kostky nakrájená rajčata, cibulky, petržel, citronovou šťávu, sůl a koření . Promíchejte a hotovou pěnu můžete použít na jednohubky nebo veku. Zdobte podle vlastní fantazie.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Milí hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tomto případě zanechte i svůj podpis, abych věděla, kdo byl na návštěvě.

Čerstvě narozený mini méďa

Dnes jsem jen vařila rajskou s plněnýma paprikama a tak jsem si udělala čas na trochu větší projekt. Bez popisu, jen tak podle obrázku.  Ost...